Sektor transporta i logistike vrši organizaciju prevoza pošiljki drumskim, avionskim i brodskim transportom. Težište poslovanja je na drumskom prevozu širom Evrope koji organizujemo uglavnom vozilima iz sopstvenog voznog parka i vozilima naših dugogodišnjih kooperanata.

Međunarodni drumski transport i lokalna distribucija po Srbiji se odvija u kontinuitetu 7 dana, 24 časa. Potpuno smo fleksibilni za sve zahteve klijenta, sa aspekta vremena i mesta prijema i isporuke robe. Preko 90% isporuka se izvrši našim vozilima, što pokazuje veliku snagu firme i pouzdanost isporuke za našeg klijenta. 

Fokusiranost konkurentske strategije kompanije se pre svega prepoznaje kroz konkurentnu ponudu međunarodnog drumskog transporta. Organizujemo pun i delimični utovar, kao i zbirni transport širom Evrope. Jaki kontakti sa međunarodnim partnerima nam omogućavaju široku mrežu linija i kratke rokove isporuke robe od UK, Španije i Portugalije do Istočne Evrope, od Benelux-a i Nemačke, preko našeg regiona do Turske.

Drumska flota od preko 80 vozila marke Mercedes, prosečne starosti od 3 godine, uglavnom sa kondicioniranim uslovima: šleperi, solo kamioni (12t, 7,5t i 3,5t), kombi i pick up vozila do 3,5 t. Sva vozila su praćena GPS sistemom što omogućava potpunu vidljivost isporuke za klijenta u svakom momentu, odnosno praćenje kretanja robe u realnom vremenu.

 

Primeri standarda servisa isporuke robe u međunarodnom transportu su sledeći:

  • 5 puta nedeljno do Budimpešte;
  • 3 puta nedeljeno do Beča, Praga i Štutgarta i zemalja Benelux-a;
  • Španija i Portugal za 2 dana (fleksibilnije od aviona);
  • Specijalno: “Nemačka za 24 časa”;

Logistički provajding u pomorskom i avio prevozu obuhvata:

  • LCL i FCL usluge, od dalekog Istoka do regionalnih luka: Rijeka (Hrvatska), Kopar (Slovenija), Bar (Crna Gora) i Solun (Grčka);
  • OBC, čarteri (Beograd, Temišvar, Budimpešta);

 

Kontaktirajte nas

Adam Sped Sistem

Bikovački put 11
Subotica, Vojvodina, 24106
SRBIJA

  +381 24 671 285

  +381 24 525 080

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  contact